BOXE

Cardio Boksen, of wel ‘Boxe’ is een complete workout voor lichaam en geest. Je leert technieken uit het traditioneel boksen gecombineerd met fitness en andere vechtsporten. Je werkt flink aan je conditie en we motiveren je om door te zetten.

Ervaar je stress, hoge werkdruk of een gejaagd gevoel? Kom Boxe! Je maakt je hoofd leeg en kunt je lekker ‘afreageren’. Dit maakt je, buiten lichamelijk, ook mentaal sterker.  In tegenstelling tot de traditionele manier van boksen zul je bij Hangar17 niet echt sparren. Fysiek contact tussen concurrenten is niet het doel.

Fit worden en blijven, op een motiverende manier, in een inspirerende omgeving, wel. Boxe bij Hangar17 is voor iedereen. Man, vrouw, beginnende of gevorderde sporter. Of je nu al wel ervaring hebt met traditioneel boksen, of juist helemaal niet. De combinatie van boksen en fitness maken de lessen uitdagend en toegankelijk voor iedereen.

Wat je nodig hebt? Een paar bokshandschoenen, een handdoek en een fles water. Heb je geen bokshandschoenen? Dan hebben wij die ook te leen voor je. Er is niets dat je tegen hoeft te houden. Ga de uitdaging aan! Laat je verrassen door de diversiteit van een Boxe Training.

Een proefles is altijd mogelijk!