Dunya Heijt

Hi! Ik ben Dunya Heijt. Ervaringsdeskundige op het gebied van jojo’en, emotie-eten, liever op de bank willen zitten dan te willen sporten en jezelf vooral willen begraven in werk. Na veel inzichten en intern werk is het mij gelukt om beter in mijn vel te komen zitten. Nu mag ik me dus ook ervaringsdeskundige noemen in slanker worden en daarbij vooral in hoe je fitter en sterker wordt. Daarbij heb ik geleerd hoe je fijnere keuzes kunt maken wat voeding betreft, zonder daarbij in te hoeven leveren op levensgeluk. Sterker nog, ik ben gelukkiger dan ooit en ik wil heel graag anderen hier ook bij helpen. Al is het maar met een enkele tip. De coaches die in mijn leven voorbij zijn gekomen, hebben me gruwelijk geholpen, het lijkt me fantastisch als ik jou ook kan helpen.
/
Ik ben Crossfit trainer Level 1 en ik geef functioneel trainingen bij Hangar17. Daarbij geef ik private coaching (een-op-een). Op regelmatige basis verzorg ik ook Olympic Weightlifting clinics, waarbij ik me puur focus op de Snatch en de Clean&Jerk. Techniek gaat bij mij boven alles, ik wil dat mensen veilig en gezond sterker kunnen worden.
/
In 2013 was ik mijn lijf en energie beu. Ik ben gaan zwemmen, hardlopen (bah!) en uiteindelijk gaan ‘bootcampen’. In 2014 kwam ik in aanraking met CrossFit en ik was direct verslaafd. Ook heb ik competitie ervaring als het gaat om CrossFit.
/
In 2021 heb ik zelf een coach ingeschakeld en ben ik me gaan toeleggen op Olympisch gewichtheffen. Sinds 2022 ben ik ook lid van de Nederlandse Gewichthefbond en staan mijn eerste wedstrijden ingepland. Om nog beter te kunnen coachen volg ik seminars en cursussen op het gebied van voeding, gewichtheffen en coaching.

dunya