JUST FEELGOOD… AND GO!

Heb je weinig energie? Vind je jezelf te zwaar? Lukt het maar niet om af te vallen? Sta je al tijden in het fitnesscentrum te ploeteren zonder noemenswaardig resultaat? Starten met het zoveelste dieet zal je er niet mee helpen. Het volgen van onze Feelgoodcursus wel!

Tijdens de cursus leer je jezelf bewust te worden van je eet- en beweegpatroon en hoe je daaraan kunt sleutelen om je leefpatroon in balans te krijgen. Onder begeleiding van een persoonlijke coach zul je stapsgewijs ervaren hoe een gedragsverandering ten goede komt aan je gezondheid. Daardoor lukt het je om, zonder drastische maatregelen, tóch die kilo’s kwijt te raken, je figuur te verbeteren, fit te worden én te blijven!

Marcel Franken: “Mensen die willen afvallen of op zoek zijn naar meer energie, starten in de meeste gevallen met een streng dieet en een extreem sportschema. In de dertig jaar dat ik actief ben in de fitnessbranche, ben ik talloze mensen tegengekomen die week in week uit met een lege maag in het fitnesscentrum kwamen ploeteren zonder noemenswaardig resultaat. Zelf heb ik jaren aan krachtsport gedaan en in die periode heb ik geleerd wat de truc is om op een evenwichtige manier aan een strak en energiek lijf te werken. Als bodybuilder was ik heel resultaatgericht maar wel op een verantwoorde manier. In mijn werk als fitnessinstructeur gaf ik mensen vaak tips ter verbetering van hun leefstijl en merkte dat zij daardoor betere resultaten boekten. Dit heeft een enorm enthousiasme in mij losgemaakt om de losse tips vanuit mijn krachtsporttijd te bundelen in een cursus voor ‘de normale mens’. Feelgood is daarvan het resultaat. Ik heb al veel mensen mogen begeleiden op hun weg naar een beter figuur en meer energie. En met succes! Het voelt keer op keer weer als een triomf als zij me achteraf vertellen dat ze blij zijn dat hun leefstijl niet drastisch is omgegooid en dat ze verbaasd zijn over het blijvend effect van Feelgood. Dat is de kracht van de Feelgood cursus: in een vertrouwde omgeving werken aan een nieuw patroon van eten en bewegen.” 

Hier vind je meer informatie over de cursus:
www.feelgood-food.nl