Guus Schrama

Heel mijn leven ben ik al actief in de sport, Na mijn Cios opleiding ben ik als buitensport instructeur gaan werken in de Franse Alpen. Hier hield ik mij bezig met het geven van klim, alpine, ijsklim en kayak cursussen en heb ik mijn passie voor sportief met klanten bezig zijn en doelen behalen gevonden.
/
Na 8 jaar weer terug in Nederland en enige tijd als activiteiten manager te hebben gewerkt miste ik het persoonlijke contact met mensen en ben ik begonnen met het geven van functioneel trainen en ben mij gaan verdiepen in goede voeding. Voor dit alles heb ik een sportopleiding op het Cios gevolgd en dit uitgebreid met fitness trainer, CrossFit level 1 & 2 en CrossFit level 3 (Certified Crossfit Trainer (CF-L3). Verder heb ik ook de CrossFit Specialty Courses ‘Competitors’ en ‘Weightlifting’ gevolgd.
/
Voorheen werkte ik als revalidatie trainer in samenwerking met fysiotherapeuten bij Ortho Medic in Roosendaal. Momenteel geef ik als zelfstandig trainer fulltime Personal Trainingen en Functional Trainingen bij Hangar17.

guus