Hangar17

Geen reguliere sportschool

Wij zijn Marcel en Marijke, de oprichters van Hangar17 in Hoogerheide. In 2014 hebben we dit ‘functional trainingscentrum’ geopend. Als Hangar17 onderscheiden we ons door hoge kwaliteit en begeleiding, uitstraling, en persoonlijk karakter.
/
De afgelopen 15 jaar is er veel veranderd in het aanbod van sportscholen en de manier van coaching en begeleiding in deze scholen. De begeleiding in de ‘onbeperkt-all-in-fitnessclubs’ is naar de achtergrond verdwenen. Marcel zag de kwaliteit in aanbod en begeleiding met lede ogen terug lopen. In januari 2014 opende hij daarom Hangar17. Een ‘functional trainingscentrum’ dat zich onderscheidt door kwaliteit en begeleiding, uitstraling en persoonlijke karakter. Een oude Fokker loods is getransformeerd tot een stoere ruimte waarin het industriële karakter van de ruimte is benadrukt door de inrichting.
/
Respect naar elkaar en de sfeer binnen Hangar17 zijn belangrijke peilers binnen zijn visie. Ongeacht beroep, leeftijd of fysieke gesteldheid: voor iedereen is er plaats bij Hangar17. We houden rekening met eventuele beperkingen en waar nodig wordt de training geschaald. Wij denken in mogelijkheden, niet in beperkingen. We trainen in kleine groepen, zodat er altijd kundige begeleiding en persoonlijke aandacht is voor iedereen.
/
Een aantal jaar zijn wij een officiële CrossFit geweest, maar omdat ons aanbod veel verder gaat dan CrossFit alleen zijn wij Hangar17, Functional Training!
/
Energie
Als je bij Hangar17 binnenkomt zul je het wellicht meteen voelen. Er hangt een fijne, positieve energie en sfeer. Je krijgt zin om te trainen en het is gezellig met elkaar.

marcelmarijke
Hangar17 Sportschool | Functional Training en nog veel meer!

Hangar17

Hangar17 ’the gym’ en ’the box’

Bij Hangar17 kom je binnen in ‘de gym’ waar een gezellige ontvangst/koffieruimte is. In de gym worden de Personal Trainingen gegeven. Door de schuifdeur kom je in ‘de box’. Hier worden onze groepslessen gegeven en is er ook ruimte om vrij te trainen. De grote roldeuren van beide ruimtes staan bijna het hele jaar open, waardoor we lekker veel frisse lucht is.