HANGAR17

Marcel Franken is eigenaar en oprichter van Hangar17. Marcel is sinds 1980 werkzaam in de fitnessindustrie, waarvan de laatste jaren als Personal Trainer.

De afgelopen 15 jaar is er veel veranderd in het aanbod van sportscholen en de manier van coaching en begeleiding in deze scholen. De begeleiding in de ‘onbeperkt-all-in-fitnessclubs’ is naar de achtergrond verdwenen. Marcel zag de kwaliteit in aanbod en begeleiding met lede ogen terug lopen. In januari 2014 opende hij daarom Hangar17. Een ‘functional trainingscentrum’ dat zich onderscheidt door kwaliteit en begeleiding, uitstraling en persoonlijke karakter. Een oude Fokker loods is getransformeerd tot een stoere ruimte waarin het industriële karakter van de ruimte is benadrukt door de inrichting.

Een Personal Trainer bekommert zich om al zijn leden en heeft veiligheid en de kwaliteit in begeleiding altijd bovenaan staan. Respect naar elkaar en de sfeer binnen Hangar17 zijn belangrijke peilers binnen zijn visie. Ongeacht beroep, leeftijd of fysieke gesteldheid: voor iedereen is er plaats bij Hangar17. We houden rekening met eventuele beperkingen en waar nodig wordt de training geschaald. Wij denken in mogelijkheden, niet in beperkingen. We trainen in kleine groepen, zodat er altijd kundige begeleiding en persoonlijke aandacht is voor iedereen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar Hangar17, en wil je graag eens een kijkje komen nemen of een proefles doen?
Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken.

OOK VOOR OUDEREN!
De grootste bedreiging voor de ouder wordende mens is het verlies aan kracht. Hierdoor ontstaan veel klachten en word je veel te vroeg afhankelijk van de gezondheidszorg en hulp van anderen. Zorg dat je zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven door sterk en fit te zijn!