HYROX trainingen

HANGAR17 is een officiële partnerclub van HYROX Nederland

"HYROX is een super tof evenement wat de hele wereld overgaat. Het is de fitness competitie voor iedereen. Je strijdt niet tegen iedereen, maar het is vooral voor jezelf. Je zet een tijd neer en hoopt deze de volgende keer verbeteren. Wat moet je doen? Je begint altijd met 1 kilometer hardlopen, gevolgd met een oefening zoals bijvoorbeeld roeien, wall balls, walking lunges, burpee broad jumps. Elke keer als je 1 kilometer hebt gerend, doe je zo’n oefening, ren je weer 1 kilometer en ga zo maar door. Net zolang totdat je 8 kilometer hebt gerend en alle oefeningen hebt uitgevoerd. Een hele uitdaging dus! Een combinatie van conditie, kracht en functionele training, dat is HYROX!"

HYROX is geïnspireerd door miljoenen sporters over de hele wereld, die functionele fitness als hun ‘sport’ beschouwen. Tot dusver was er geen meetbare competitie. HYROX biedt daar een oplossing voor en geeft fitnessliefhebbers een concreet doel. De combinatie van conditie, functionele training en kracht maakt HYROX een race voor atleten en sportliefhebbers met verschillende achtergronden. Hangar17 biedt HYROX lessen , organiseert HYROX events en doet mee aan HYROX events in Nederland. Meer informatie vind je op www.hyrox.nl

De lessen starten vanaf 2 mei 2022. Elke maandag om 20.00 uur. Tijdens deze lessen werken we toe naar het HYROX event 24 oktober in Amsterdam. Kijk op www.hyrox.nl voor meer info.