FUNCTIONAL TRAINING VOOR KIDZ!

FUN en trainen gecombineerd in een complete workout. Op een veilige en uitdagende wijze werken we aan het uithoudingsvermogen. Kracht, balans, snelheid, behendigheid en verbetering van de motoriek.

De trainingen bestaan uit constant variërende, functionele totaalbewegingen; oefeningen die in het verlengde liggen van bewegingen in het dagelijks leven zoals wandelen, joggen, hardlopen, sprinten, springen, tillen, duwen, trekken, buigen, roteren, omkeren, staan, starten, stoppen en klimmen. Een training die voor iedere tiener toegankelijk is, ongeacht leeftijd of fysieke gesteldheid. Door de schaalbaarheid van de oefeningen blijft niemand achter en kan iedereen mee in het geheel.

Regelmatig bewegen levert een positieve bijdrage aan de gezondheid. Jongeren die sporten hebben meer energie, ervaren minder druk en voelen zich beter. Het draagt bij aan het zelfvertrouwen. Het maakt weerbaarder en sterker.

Alle lessen hebben een hoge FUN-factor en worden altijd gegeven door een gediplomeerde trainer. Trainen in een inspirerende omgeving waarin niemand beter of slechter is.

Nieuwsgierig geworden naar onze lessen FUNctional Training? De trainingen  zijn op woensdag (jongeren van 8 t/m 16 jaar) van 16.00 uur tot 17.00 uur. Geef je snel op voor een proefles! In de schoolvakanties zijn er geen lessen.

'Kinderen hebben de toekomst. Fit worden en blijven heeft de toekomst!'