Marcel Franken

Ik ben Marcel Franken, eigenaar en oprichter van Hangar17. Ik ben sinds 1980 werkzaam in de fitnessindustrie, waarvan de laatste jaren onder andere als Personal Trainer. De afgelopen 15 jaar is er veel veranderd in het aanbod van sportscholen en de manier van coaching en begeleiding in deze scholen. De begeleiding in de ‘onbeperkt-all-in-fitnessclubs’ is naar de achtergrond verdwenen. Ik zag de kwaliteit in aanbod en begeleiding met lede ogen terug lopen. In januari 2014 opende ik daarom Hangar17. Een ‘functional trainingscentrum’ dat zich onderscheidt door kwaliteit en begeleiding, uitstraling en persoonlijke karakter.
/
Ik vind het super om met mensen te trainen en progressie te zien! Ik ben bezig met alles op het gebied van algemene fitheid. Dus lifestyle coaching, stressvermindering, verbetering van houdingen, verbetering van energie. Mensen krijgen daardoor een positievere kijk op het leven!
/
Bij Hangar17 geef ik Functional Trainingen, Olympisch Liften en Kettle bell sport.  Verder ben ik vooral actief als Personal Trainer en Feelgood Food Coach.
/
Opleidingen (o.a.):
– Sportmassage
– LAPT Personal Trainer
– CrossFit Level 1
– CrossFit Level 2
– CrossFit Weightlifting
– IKFF Certified Kettlebell Trainer Level 1

marcel