MOBILITY TRAINING

Mobiliteit is niet alleen essentieel tijdens het sporten, maar ook in ons dagelijks leven. Als mens zijn we de afgelopen 1000 jaar niet zo heel veel veranderd. Onze schouders en heupen werken nog precies hetzelfde als toen. De omstandigheden waarin we die gebruiken zijn wel aanzienlijk veranderd. We zitten langer op een stoel achter ons bureau, of (te) lang in de auto. Dit komt de algehele mobiliteit niet ten goede.

Enkel sporten draagt niet genoeg bij aan het verbeteren van de mobiliteit. Sterker nog: vaker sporten met een verminderde mobiliteit vergroot de kans op blessures. Bij Hangar17 bieden wij speciale Mobility Trainingen.

Actief en regelmatig stretchen en mobiliseren verhoogt de mobiliteit, kracht en lenigheid van je lichaam. In een kleine groep, onder begeleiding van een ervaren trainer, gaan we verder in het rekken en strekken van je spieren. Resultaat? Je wordt mobieler, beweegt makkelijker en daardoor heb je minder kans op blessures.

Mobility Training is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd of conditie. Overtuig jezelf van deze onmisbare aanvulling op je dagelijkse leven en sportprestaties en meld je aan voor een proefles.