PERSONAL TRAINING

Personal Training is een structurele, functionele begeleiding.
Ben je op zoek naar dat extra duwtje in de rug? Ervaar je stilstand en daardoor mogelijk frustratie in je huidige manier van trainen of zoek je naar het beste resultaat in de beperkte tijd die je voor sporten kunt vrijmaken? Dan is Personal Training (PT) bij Hangar17 zeker iets voor jou.

Kiezen voor PT is kiezen voor verandering van levensstijl. Het is niet altijd makkelijk de balans te vinden tussen werk, sociaal leven en gezondheid. Regelmatig bewegen levert een positieve bijdrage aan je gezondheid. Mensen die sporten hebben meer energie, minder stress en voelen zich beter.

Sporten met een Personal Trainer is sporten ‘op maat’
Personal Training is effectief met je tijd omgaan. In een kennismakingsgesprek worden jouw beoogde doelen besproken. We houden rekening met je persoonlijkheid, lichaamshouding, je medisch verleden en leefstijl. Jouw trainingsprogramma wordt op maat samengesteld. Bij Hangar17 is PT niet alleen gericht op beweging, maar richten we ons ook op voedingsgewoonten. 100% maatwerk, altijd persoonlijk en afgestemd op jouw doelen, wensen en mogelijkheden. De Personal Trainers van Hangar17 bieden, allen op hun eigen wijze, maatwerk.


Personal trainers werkzaam op locatie Hangar17

Marcel Franken Personal Training
www.marcelfranken.nl

Barbara Boogert Personal Training
www.bb-pt.nl

Guus Schrama Personal Training
www.guusschrama.nl

In Progress Personal Training
www.facebook.com/inprogresspt

Kings Cross Coaching
www.kingscrosscoaching.nl

Tjebbe Nijpels PT
www.tjebbenijpels.nl

Rosalie Devilee PT
www.rosaliedevileept.nl