Personal Training

Ga 1-op-1 aan de slag met één van onze trainers om jouw fysieke en  mentale – doelstellingen te bereiken.
/
STERKER, FITTER, GEZONDER EN VITALER
Wil jij sterker, fitter, gezonder en vitaler worden? En ben jij er klaar voor om je fysieke en mentale doelstellingen te behalen? Dan is de personal training bij Hangar17 precies wat je nodig hebt. In onze personal training lessen ga je één op één aan de slag met één van onze personal trainers. Tijdens de personal training leer je goed te bewegen, vertrouwen te krijgen in je lichaam, sterker te worden, af te vallen of juist aan te komen in spiermassa. Aan de hand van jouw persoonlijke doelstelling(en) gaan we aan de slag en geven we je tools mee die jij naast de training ook in het dagelijks leven kunt toepassen, zodat je sterker, fitter, gezonder en vitaler wordt.
/
PERSONAL TRAINING TRAJECT
Het personal training traject start met een kennismakingsgesprek tussen jou en je trainer. Tijdens dit gesprek bekijken jullie van beide kanten of er een klik is. Voelt dit goed aan? Dan worden jouw wensen en doelen besproken en kijken we hoe JIJ die het beste kan behalen binnen jouw huidige leefsituatie.
/
Een trainingsmethode op maat is essentieel om je doelen te bereiken. Daarom kijken we per persoon naar de meest passende en fijnste manier van trainen. We verwachten niet dat je 6 keer per week komt trainen en op zondag de hele dag in de keuken staat om voor de rest van de week je voeding klaar te maken als dat niet binnen jouw leefstijl past. Wij verwachten wél van jou 100% inzet want jíj bent uiteindelijk de persoon die jouw doelstelling moet gaan waarmaken. Natuurlijk helpen wij je hierbij.
/
KLAAR OM JE DOELSTELLINGEN TE BEHALEN?
Ben je benieuwd hoe de professionele begeleiding van Hangar17 je kan helpen bij het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen? We nodigen je graag uit voor een vrijblijvende kennismaking.