TEAMBUILDING

Een goede werksfeer wordt al lang niet meer alleen op de werkvloer, alleen met het werk, gecreëerd. Samen sporten kan een positieve bijdrage leveren aan de werksfeer binnen een bedrijf en uiteindelijk ook aan zakelijk succes. Mensen die sporten zijn fitter, ervaren minder stress, voelen zich gelukkiger en zijn beter bestand tegen kwaaltjes en ziektes. Samen uitgedaagd worden, afzien en presteren zijn de ingrediënten voor een succesvolle sportieve teambuilding.

Teambuilding is er niet alleen voor bedrijven en instellingen. Ook voor clubs, verenigingen, of bijvoorbeeld een vriendengroep is een sessie teambuilding  een prima manier om het groepsgevoel te versterken. Saamhorigheid, werken in groepsverband, maar zeker ook plezier maken met elkaar staan centraal en is voor groepen binnen iedere organisatie in te passen. Of het nu gaat om een voetbalelftal, een afdeling van een bedrijf, of een afdelingsteam binnen een zorginstelling: voor elk soort team is een passend programma.

We werken aan uithoudingsvermogen, kracht, lenigheid, coördinatie en snelheid. Lekker samen bezig zijn in en rondom Hangar17. Onze trainers motiveren en inspireren ieder lid van de groep net die extra herhaling te laten maken of toch nog dat stukje te rennen, en zo dat stukje extra uit zichzelf te halen.

Of u nu op zoek bent naar een eenmalige leuke sportieve dag of structureel wilt investeren in de gezondheid van uw mensen? Hangar17 levert maatwerk in iedere situatie. Ongeacht de leeftijd of sportieve gesteldheid van de deelnemers: een sportieve teambuilding is voor iedereen.

Wij verzorgen en ontzorgen uw sportieve groepsuitje. Speciale arrangementen zijn mogelijk. Mail ons voor een vrijblijvende kennismaking met Hangar17. In een persoonlijk gesprek bekijken wij graag wat bij u en uw groep mensen past.