Marcel Franken
Eigenaar, Personal Trainer

Ik ben Marcel Franken, eigenaar en oprichter van Hangar17. Ik ben sinds 1980 werkzaam in de fitnessindustrie, waarvan de laatste jaren onder andere als Personal Trainer. De afgelopen 15 jaar is er veel veranderd in het aanbod van sportscholen en de manier van coaching en begeleiding in deze scholen. De begeleiding in de ‘onbeperkt-all-in-fitnessclubs’ is naar de achtergrond verdwenen. Ik zag de kwaliteit in aanbod en begeleiding met lede ogen terug lopen. In januari 2014 opende ik daarom Hangar17. Een ‘functional trainingscentrum’ dat zich onderscheidt door kwaliteit en begeleiding, uitstraling en persoonlijke karakter.

Ik vind het super om met mensen te trainen en progressie te zien! Ik ben bezig met alles op het gebied van algemene fitheid. Dus lifestyle coaching, stressvermindering, verbetering van houdingen, verbetering van energie. Mensen krijgen daardoor een positievere kijk op het leven!

Bij Hangar17 geef ik Functional Trainingen & Olympisch Liften. Verder ben ik Personal Trainer en Feelgood Food Coach.

Opleidingen (o.a.):
– Sportmassage
– LAPT Personal Trainer
– CrossFit Level 1
– CrossFit Level 2
– CrossFit Weightlifting

Marijke Boogert
Creatieve duizendpoot

Ik ben Marijke Boogert, getrouwd met Marcel en samen met hem eigenaar van Hangar17. Ik ben grafisch vormgever van beroep en sinds 2016 werk ik part-time bij Hangar17 als ‘duizendpoot’. Ik regel het ‘alles-eromheen’ en ben verantwoordelijk voor de administratie, marketing, communicatie en de gehele uitstraling van Hangar17. Van alle markten thuis dus! 🙂 Ik houd me verder graag bezig met interieurontwerp en grafisch ontwerpen. Naast het werk bij Hangar17 heb ik mijn eigen grafisch ontwerpbureau: Magasin General – Ontwerpwinkel, gevestigd in Hangar17. Op deze manier kan ik alle verschillende werkzaamheden goed combineren.

Ik geef geen trainingen bij Hangar17, maar je kunt bij mij met al je vragen terecht. Ik ben ook Feelgood Food Coach en geef mensen graag adviezen over het aanpassen van hun levensstijl en eetpatroon. Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van gezonde voeding. Ik coach mensen graag naar een gezonder en fitter leven! Ik werk elke dag met groot plezier bij Hangar17! Het is een ontzettend inspirerende omgeving!

Barbara Boogert
Personal Trainer

Ik ben Barbara Boogert, getrouwd en mama van 4 kindjes. We wonen in Hoogerheide en ik werk als Personal Trainer en trainer voor de groepen bij Hangar17.

Lang geleden het CIOS in Arnhem gedaan en als buitensportinstructeur gewerkt. Hier is mijn liefde voor sport en bewegen uit mijn jonge jaren verder gegroeid! Ik heb jaren als groepslesdocente lessen als Bodypump en Bodycombat gegeven. Toen Marcel en Marijke begonnen met Hangar17 heb ik definitief besloten me helemaal te richten op het begeleiden van mensen in sport en voeding.

Om alles weer op te frissen heb ik een Personal Training opleiding gevolgd en de CrossFit Level 1 en CrossFit Level 2 opleiding. Het blijkt een hele goede keuze te zijn geweest. Het werk en de mensen bij Hangar17 zijn inspirerend en geven mij veel energie! Samen met mensen bewegen vind ik het leukste wat er is!😃

Tjebbe Nijpels
Personal Trainer

Ik ben Tjebbe Nijpels, 38 jaar en van jongs af aan bezeten van sport en daarom ook verschillende sporten beoefend zoals; Judo, Atletiek, Tennis, Fitness en Honkbal. Honkbal is 25 jaar lang mijn passie geweest en dit heb ik de laatste jaren, tot 2014, op 1ste klasse niveau gespeeld bij The Alphians in Alphen a/d Rijn.

Naast de passie voor Honkbal ben ik sinds 2013 gegrepen door het CrossFit virus; de combinatie van constant variërende functionele bewegingen op hoge intensiteit.Vandaar dat ik naast mijn reguliere baan tijd vrij gemaakt heb om mijn fitnesspapieren te behalen en werkzaam ben als Trainer bij Hangar17. Dit jaar heb ik dit nog verder uitgebreid en ben ik sinds april ook zelfstandig Personal Trainer onder de naam Tjebbe Nijpels PT.

Mijn passie ligt in het helpen van mensen en hen een betere levensstijl aan te meten, omdat het mij ook veel gebracht heeft. Dat breng ik graag aan anderen over!

Specialiteiten:
– Weightlifting
– Mobility trainingen

Opleidingen:
– Fitnesstrainer A+B
– CrossFit Level 1
– CrossFit Level 2
– Weightlifting-Gymnastics by Lucas Parker (CF Athlete)
– Powerlifting-Weightlifting by Sam Dancer (CF Athlete)

Guus Schrama
Personal Trainer

Heel mijn leven ben ik al actief in de sport, Na mijn Cios opleiding ben ik als buitensport instructeur gaan werken in de Franse Alpen. Hier hield ik mij bezig met het geven van klim, alpine, ijsklim en kayak cursussen en heb ik mijn passie voor sportief met klanten bezig zijn en doelen behalen gevonden.

Na 8 jaar weer terug in Nederland en enige tijd als activiteiten manager te hebben gewerkt miste ik het persoonlijke contact met mensen en ben ik begonnen met het geven van functioneel trainen en ben mij gaan verdiepen in goede voeding. Voor dit alles heb ik een sportopleiding op het Cios gevolgd en dit uitgebreid met fitness trainer, CrossFit level 1 & 2 en CrossFit level 3 (Certified Crossfit Trainer (CF-L3). Verder heb ik ook de CrossFit Specialty Courses ‘Competitors’ en ‘Weightlifting’ gevolgd.

Voorheen werkte ik als revalidatie trainer in samenwerking met fysiotherapeuten bij Ortho Medic in Roosendaal. Momenteel geef ik als zelfstandig trainer fulltime Personal Trainingen en Functional Trainingen bij Hangar17.

Koen Konings
Personal Trainer

Ik ben Koen Konings en ik ben een CrossFit level 1 instructeur. In mei 2014 kwam ik voor het eerst in aanraking met Functional Training bij Hangar17. Dit betekende voor mij een levensstijl verandering op het gebied van functionele fitness, training en voeding.

Het opzoeken van mijn grenzen en het belang van goede voeding spreken mij erg aan. Ik ontdekte daarmee een perfect in te schalen intensiteit van trainen, wat resulteert in het perfecte programma voor alle leeftijden en individuele mogelijkheden. Daarbij ben ik ook enorm gefascineerd door het mentale deel en ben ervan overtuigd dat dit een belangrijke rol speelt in het succes. Voor Hangar17 was ik een fanatieke duursporter, met onder andere wielrennen en hardlopen. Maar ook een Strong Viking Mudrun kan mijn interesse wekken.

Dit jaar ben ik begonnen met het trainen en daarvoor heb ik de cursus Crossfit Trainer level 1 gevolgd. Ik probeer in de lessen mensen sterker, efficiënter en vooral fitter te maken. De sfeer bij Hangar17 is super voor mensen die gewoon komen sporten of diegene die een specifiek doel willen bereiken. Dat positieve gevoel wil ik erg graag overbrengen in mijn lessen als trainer bij Hangar17. Ik wil iedere sporter kunnen helpen bij het bereiken van hun doelen, wat dat doel ook mag zijn!

Afgelopen jaar heb ik in Berlijn een cursus gevolgd over de energiesystemen van het lichaam en hoe je deze systemen kunt trainen. De cursus Aerobic Capacity wordt gegeven door een bekend triatleet Chris Hinshaw, een gerenommeerde coach in de sportwereld van Crossfit.

Mijn opleidingen:
– CrossFit Level 1
– CrossFit Specialty Course: Aerobic Capacity

Mijn specialiteiten zijn:
– Weightlifting
– Mentale aspect in trainingen
– Cardiovasculaire fitness

Stijn Jansen
Personal Trainer

Ik ben Stijn Jansen. Na mijn Betaald Voetbal Opleiding ben ik via de vechtsport terecht gekomen bij de wereld van het Bodybuilden/Fitness en Functional Training.

Fitness gaat zoveel verder dan simpelweg fysieke ontwikkeling. Het werken aan je doelen gaat gepaard met mentale groei en ontwikkeling als persoon. Mijn kracht ligt daarbij dus ook in het combineren van optimale fysieke progressie met vitaliteitscoaching, om jou in elk aspect van je leven te helpen ontwikkelen. Als personal trainer en vitaliteitscoach help ik jou te ontdekken wat bij je past en wat nodig is om jouw doelen te behalen. Tegenwoordig is er via het internet zoveel informatie te vinden omtrent vetverlies, voeding, spieropbouw en ook mentale groei, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Doordat ik de afgelopen jaren veel kennis heb opgedaan op het gebied van vetverlies, spieropbouw en gedragsverandering en vele klanten heb geholpen, heb ik veel inzicht gekregen in wat werkt. Alles is persoonlijk, op maat, toegankelijk en bewezen effectief.

Rosalie Devilee
Personal Trainer

Van kinds af aan heb ik verschillende sporten beoefend; karate, dansen, turnen en zwemmen. Ook was ik te vinden in de sportschool en bij yoga.

Al een poos haal ik mijn energie uit Krav Maga en functional training. Voorheen werkte ik als verpleegkundige in het ziekenhuis en had ik een eigen massage praktijk aan huis. “De mens” heeft mij dus altijd al geïnspireerd. Naast het werk als Personal trainster geef ik functional trainingen bij Hangar17, bokslessen en ben ik te vinden bij de kidslessen. Ook heb ik een eigen instagram blog waar ik mijn passie met voeding en sport deel: Rosaliesfoodandtraining. De kennis die ik beheers en de passie die ik haal uit sport in combinatie met de juiste voeding deel ik graag met jou! Dit met een gezonde dosis humor en doorzettingsvermogen.

Opleidingen:
– Verpleegkundige
– Sportmasseur
– LAPT Personal trainer
– Fitness trainer A
– Mobiliteits trainer level 1,2 en 3

Dunya Heijt
Personal Trainer

Hi! Ik ben Dunya Heijt. Ervaringsdeskundige op het gebied van jojo’en, emotie-eten, liever op de bank willen zitten dan te willen sporten en jezelf vooral willen begraven in werk. Na veel inzichten en intern werk is het mij gelukt om beter in mijn vel te komen zitten. Nu mag ik me dus ook ervaringsdeskundige noemen in slanker worden en daarbij vooral in hoe je fitter en sterker wordt. Daarbij heb ik geleerd hoe je fijnere keuzes kunt maken wat voeding betreft, zonder daarbij in te hoeven leveren op levensgeluk. Sterker nog, ik ben gelukkiger dan ooit en ik wil heel graag anderen hier ook bij helpen. Al is het maar met een enkele tip. De coaches die in mijn leven voorbij zijn gekomen, hebben me gruwelijk geholpen, het lijkt me fantastisch als ik jou ook kan helpen.

Ik ben Crossfit trainer Level 1 en ik geef functioneel trainingen bij Hangar17. Daarbij geef ik private coaching (een-op-een). Op regelmatige basis verzorg ik ook Olympic Weightlifting clinics, waarbij ik me puur focus op de Snatch en de Clean&Jerk. Techniek gaat bij mij boven alles, ik wil dat mensen veilig en gezond sterker kunnen worden.

In 2013 was ik mijn lijf en energie beu. Ik ben gaan zwemmen, hardlopen (bah!) en uiteindelijk gaan ‘bootcampen’. In 2014 kwam ik in aanraking met CrossFit en ik was direct verslaafd. Ook heb ik competitie ervaring als het gaat om CrossFit.

In 2021 heb ik zelf een coach ingeschakeld en ben ik me gaan toeleggen op Olympisch gewichtheffen. Sinds 2022 ben ik ook lid van de Nederlandse Gewichthefbond en staan mijn eerste wedstrijden ingepland. Om nog beter te kunnen coachen volg ik seminars en cursussen op het gebied van voeding, gewichtheffen en coaching.