WORKSHOPS

Speciaal voor haar leden en collega Personal Trainers organiseert Hangar17 regelmatig inspirerende workshops en vakinhoudelijke clinics.

In deze workshops combineren we specifieke kennis met fysieke training. We gaan dieper in op één onderwerp en creëren een sfeer en omgeving waarin het geleerde in praktijk kan worden gebracht. Een workshop olympisch liften bijvoorbeeld gaat terug naar de basis principes van het liften. We werken aan techniek, kracht en zelfvertrouwen. De bewegingen worden opgebroken en stap voor stap behandeld. Naast het gedegen en uitgebreid aanleren van de lifts is er ruimte voor het analyseren van de techniek, en na afloop voor eventuele vragen.

In de vakinhoudelijke clinics delen we onze kennis en kunde met collega Personal Trainers. Hangar17 is regelmatig het toneel voor inspirerende bijeenkomsten van Personal Trainers. Ook clinics op uw eigen locatie zijn mogelijk. Wij nodigen regelmatig specialisten  – op hun eigen vakgebied – uit voor het verzorgen van een gastles. Het doel van deze clinics is kennisoverdracht. Met elkaar en van elkaar kun je veel leren.

Speciale arrangementen kunnen worden samengesteld waarbij ook de lunch kan worden verzorgd. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en een kijkje op onze unieke locatie. Hangar17 levert graag maatwerk.