Young Rockets

Tijdens deze trainingen voor jongeren van 12 t/m 17 jaar besteden we veel aandacht aan kracht, conditie en goed bewegen. De trainingen lijken qua structuur en opbouw veel op de reguliere WOD’s waarbij we hard werken, maar we stemmen deze altijd af op het niveau en ontwikkeling van deze Young Rockets.

Er is veel aandacht voor het aanleren van een goede techniek, afgewisseld met spelelementen om op die manier een zeer complete en tegelijkertijd een leuke training aan te kunnen bieden. Met een groepsgrootte van maximaal 12 jonge atleten kunnen we veel persoonlijke aandacht bieden. In de trainingen komen aspecten als doorzettingsvermogen opbouwen, samenwerken en winnen en verliezen, wekelijks aan de orde. Dit zorgt voor een toename in het zelfvertrouwen, een gezonder en sterker lichaam mét een positieve mindset. Zo draagt trainen bij de Young Rockets bij aan een positieve algehele ontwikkeling!

Let op! Op dit moment zit de Young Rockets groep vol. Je kunt wel aangeven mocht je interesse hebben om in de toekomst mee te doen!